Porubská Kaf(r)árna

Vážení návštěvníci,

vítáme vás na stránkách PORUBSKÉ KAF(R)ÁRNY. Kavárny s vlastní cukrářskou a pekařskou výrobnou. Místem, které je koncipováno jako sociální podnik. Naší vizí je lepší, slušnější a ohleduplnější svět, proto cheme pomáhat a podporovat ty, kteří to mají v životě těžší, než ostatní a to z jakéhokoli důvodu. Proto zaměstnáváme  přednostně lidi z úřadu práce, nebo takové, kteří jsou ve společnosti nějak hendikepováni.

Navíc nechceme naší činností zatěžovat životní prostředí, a tak je naším heslem „BEZ OBALU“. Proto je většina našich nealko nápojů vyráběna z kohoutkové vody, která je ještě dodatečně upravována v našem sodobaru s filtrací. Rovněž ostatní sortiment nakupujeme z velké části „BEZ OBALU“. Všechny zákusky a další dobroty se vyrábějí v naši cukrářské a pekařské výrobně přímo v Porubské kaf(r)árně, pokud zrovna sedíte na adrese Jasmínova 7 v Ostravě Porubě, tak zrovna nad vámi, což zaručuje jejich bezkonkurenční čerstvost a kvalitu.

Na začátku vzniku této kavárny byla myšlenka odstranit zdevastovanou budovu uprostřed domů plných zajímavých lidí a spousty dětí a postavit na jejích základech něco, co bude sloužit těm, kteří zde bydlí nebo se sem chodí procházet či si hrát.

Jsme přesvědčeni, že se to podařilo a naše kavárna bude sloužit jak mladým rodinám s dětmi, tak i těm, kteří si sem přijdou jen tak popovídat – tedy POKAFRAT. Z toho tedy plyne náš „patentovaný“ název KAF(R)ÁRNA, který vystihuje základní ideu našeho podniku: „Popovídat si u kávy“.

Našim přáním je vaše spokojenost. Buďte u nás spokojení, držte nám palce a odpusťte naše případné nedokonalosti.

Kolektiv Porubské Kaf(r)árny

OTEVÍRACÍ DOBA Porubské Kaf(r)árny: 

Pondělí      11:00 - 18:00
Úterý - Čtvrtek    10:00 - 18:00
Pátek - Neděle     09:00 - 20:00

VÝROBNA DORTŮ - provozní doba: 

po - pá 6:30 - 14:30

snídaňové menu  /  jídelní_lístek   /  kavovy listeknapojovy listek  /   napojovy listek alko   /  dortíky_poháry_a_dezerty